NU KÖR VI – 2021

Skriv in i kalendern, OBS nytt datum 12-18 april, (vecka 15) 2021 är vi tillbaka!

2020 har varit ett minst sagt annorlunda år. Vi hann precis genomföra Åre Gastronomy Week 2020 innan Covid-19 slog till och vi har noga följt utvecklingen sedan dess. 

Men pandemin till trots så måste vi fortsätta leva och njuta av livet, även om vi numer kanske får göra det på ett lite annorlunda sätt. Därmed har vi tagit beslut om att flytta fram och försöka genomföra Åre Gastronomy Week i april 2021. 

Exakt hur programmet kommer se ut och vilka ändringar vi måste göra för att få eventet “corona-säkert” återstår att se.

Vi litar på att alla våra partners tar sitt ansvar och håller sina egna programpunkter säkra genom att följa de rådande restriktionerna och det kommer även vi göra. 

Det är också viktigt att du som gäst tar eget ansvar, om du är sjuk ska du stanna hemma och när du är ute håll avstånd. 

Läs mer om vårt corona-arbete här.

Många favoriter från tidigare år kommer tillbaka följt av en rad nyheter till 2021 års upplaga av Åre Gastronomy Week, vi kan inte avslöja alla nu men det kommer vara värt ett besök. 

Vi lovar att hålla er uppdaterade allteftersom programpunkterna blir klara. Med tanke på restriktionerna kommer det i år vara extra viktigt att boka era platser till det ni vill besöka. Information om hur man bokar plats kommer finnas under vardera programpunkt. 

Vi ses i april!