Vad är din guilty pleasure?

Laga mat tillsammans en stjärnkock, jämtländskt hamam, guilty pleasures och glassmagi. Samt lokal öl-bonanza och eldig mat på Åre Torg. Ja, det är bara några av guldkornen i morgondagens program. 

Om ni missade er chans i onsdags att delta på Ludwig Tjörnemos paradrätter kan ni försöka få en plats på morgondagens evenemang. Ludwig, som för övrigt vann Årets Kock 2020, kommer att tolka fem historiska paradrätter och sätta en modern twist på dem. Om du är intresserad av att ta del av detta och få hem en tapasbricka levererad av Ludwig själv(!)

så klicka dig vidare här och skriv upp dig på formuläret.

På Åre Torg under dagen står Årets Kock vinnaren Jimmi Eriksson och lagar mat på Ofyren över öppen eld. I baren hittar ni två av Åres fenomenala lokala bryggerier Svartbergets Fjällbryggeri och Åre Bryggcomagni. Kom förbi! 

Läs mer här!

Louise Johansson, finalist i Årets Kock 2019, kommer besöka Boqueria på kvällen och skapa fantastiska tapasrätter som en speciell komplimang till deras existerande meny. 

Gå in och kika här.

Om ni känner att ni behöver en paus för återhämtning under dagen ska ni boka in er på Jämtländsk hamam och meze med Recreare.

Här ser du hur du kan boka.

Efter lyxig återhämtning så kanske det passar bra med en lyxig lunch? Då är det 720 som gäller.

Här kan du se menyn. 

Eller varför inte ta något skämmigt gott som Erik Videgårds tunnbrödsrulle “Guilty Pleasure” som han serverar på Nagg by Rautjoxa både imorgon och på lördag. 

Här kan du se vad den innehåller. Mums!

Åre Bageri går i de italienska färgerna hela dagen och med egengjord gelato och fantastisk Italien-meny på kvälllen. 

Missa inte!

Och så förstås, för er som inte vill gå ut och äta utan hellre vill äta gott i er egen stuga eller lägenhet, då har vi den första av två digitala cook-alongs. Imorgon fredag är det Årets Kock 2017 som leder er i matlagandet. 

För mer info om fredagen, Klicka här. 

För mer info om lördagen då Louise Johansson, finalist Årets Kock 2019, står bakom spakarna, klicka här. 

Det finns två sätt att delta, man kan antingen anmäla sitt intresse ifall man befinner sig i Åredalen för att vara med och synas på länk och verkligen delta i cook-alongen. Då får ni dessutom en råvarukorg hemlevererad till er under eftermiddagen. 

Eller så kan man, från vart som helst i landet, delta genom att ladda ner inköpslista och laga mat tillsammans Johan eller Louise direkt från ert eget kök utan att synas i rutan själva. 

Och sen, som vanligt, så ses vi ju imorgon bitti igen på ÅGW TV. Det är ju tradition vid det här laget. Då kommer vi prata om allt som står här ovan också. 

Här ser ni hela tablån. 

För att hålla både er och vår by trygg denna vecka kommer vi jobba aktivt med att följa rekommendationerna som gäller lokalt och nationellt. Vi ber också er om hjälp att ta ert personliga ansvar när ni besöker programpunkterna.

Här hittar ni mer information om rådande rekommendationer.