Programmet för Pop-Up restaurangen är klart!

Som ni redan vet kommer vi köra en repris av förra årets succé på Åre Torg; Pop-Up restaurangen och även den här vintern kommer den vara en en viktig del av Åre Gastronomy Week. 

Tillsammans med Melleruds Pilsner kan vi presentera sex vinnare av Årets Kock som under veckan komponerar smakupplevelser utöver det vanliga. 

Men precis som förra året är det inte Årets Kock-vinnarna som styr själva i köket. Lena Flaten från Restaurang Flamman i Storlien väljer tillsammans med Svensk Cater ut råvarorna som kommer ligga till grund för kockarnas menyer. Råvarorna kommer vara hämtade från traktens skogar, fjäll och vattendrag för att skapa den lokala känslan vi strävar efter under Åre Gastronomy Week. Det blir en varukorg av renaste slag, handplockad från jämtländska odlare, bönder och mathantverkare. Måltiderna kombineras sen med öl från Melleruds ekologiska produktserie och fantastiska viner för den optimala smakupplevelsen. 

Men nog med text säger ni, ni vill ju veta vilka kockarna är!

En kock vet ni redan om, han som inviger hela veckan, nämligen årets Årets Kock Martin Moses. Där börjar önskelistan bli lång men det finns fortfarande tid att anmäla sitt intresse. 

Och här nedan får ni äntligen se vilka resten av gänget är:

Måndag 3 februari – Martin Moses – Årets Kock 2019 – Anmäl intresse här

Tisdag 4 februari – David Lundqvist – Årets Kock 2018 – Anmäl intresse här

Onsdag 5 februari – Jonas Dahlbom – Årets Kock 1996 – Anmäl intresse här

Torsdag 6 februari – Christian Hellberg – Årets Kock 2001 – Anmäl intresse här

Fredag 7 februari – Stefan Eriksson – Årets Kock 2005 – Anmäl intresse här

Lördag 8 februari – Thomas Sjögren – Årets Kock 2015 – Anmäl intresse här

Kom ihåg att det endast finns 24 platser per kväll så klicka dig vidare in på den kock du är mest nyfiken på och anmäl ditt intresse nu!