Om Åre Gastronomy

Åre Gastronomy Week är ett evenemang som utspelar sig på många olika platser i och omkring Åre. När ni klickar på en programpunkt så finner ni all info samt självklart var och när den hålls. Men här finner ni information om de platser i Åre där ni Åre Gastronomy Week utspelar sig.

Restaurangerna

De allra flesta restaurangerna i Åre deltar på ett eller annat sätt i Åre Gastronomy Week. Under fliken “Partners” ser ni exakt vilka som medverkar. Det kommer bjudas på gästspel, speciella Gastronomy Week menyer, winemakers dinners, beermakers dinners, musikunderhållning, dryckesprovningar och mycket mer. Det är bara restaurangernas egen fantasi som sätter gränsen för vad som kan ske hos dem under Åre Gastronomy Week.

Hotellen

Det är inte bara Åres restauranger som deltar i Åre Gastronomy Week. På många av hotellen kommer ni att märka att Gastronomy Week pågår och flera har fantastiska restauranger kopplade till själva hotellet. Så glöm inte att kolla efter hotellens specialerbjudanden på boende för veckan!


Åre Torg

Åres hjärta, torget! Här finner ni Åre Gastronomys PopUp-restaurang där kockar som vunnit Årets Kock tävlingen lagar luncher & middagar varje dag & kväll. Det finns dock ett begränsat antal platser till respektive lunch & middag så var snabb med att boka när dessa platser släpps!

Skidsystemet

De flesta som reser till Åre, gör det för att uppleva Skandinaviens bästa skidåkning! Under Åre Gastronomy Week kan du kombinera skidåkning i världsklass med matupplevelser i lika hög klass. Flera av Åre Gastronomy Weeks mest spännande programpunkter sker i själva skidsystemet. Självklart måste ni även stanna till vid någon av alla de fantastiska  backrestaurangerna som också kommer att bjuda på det där lilla extra denna vecka.


Runt om Åre


Alla programpunkter sker inte i själva Åre. Det kan handla om mathantverkare runt om Åre, guidade turer till platser utanför Åre eller dryckesproducenter som deltar på ett eller annat sätt. Så håll utkik bland programpunkterna och på våra sociala medier för att inte missa något.