Nya och gamla traditioner möts

Imorgon onsdag kommer Ludwig Tjörnemo bjuda några lyckliga få på en härlig nostalgiresa med 5 historiska paradrätter i modern tappning. Jessie Sommarström gästar Capo och Nummer Ett gör en twist på vår “moderna” klassiker tacos. 

Jessie Sommarström, som var finalist i 2020 års upplaga av Årets Kock kommer gästa restaurang Capo och menyn kommer såklart gå i naturens tecken med vårt tema vildplockat från hav, skog och fjäll som grund. 

Här står det mer om programpunkten och hur du bokar plats. 

Nummer Ett bjuder in till lunch på Åre Torg tillsammans med Pontus Karén. Där kommer de köra tacos i modern tappning. Det blir alltså ingen vanlig svensk tacos här inte, utan de här inspirerats av originalet och skapat 3 egna recept där de gör allt från grunden. 

Läs mer här.  

Är ni törstiga efter lunchen står Gustav Enerlöv i vår studiobar och blandar drinkar på Jägermeister. 

Här läser ni mer om det. 

Ni har också möjlighet att gå på tur och äta storslagen lunch tillagad av Emma Shields uppe på fjället. Boka er plats med Åreguiderna. 

Det gör ni enklast genom att klicka här!

Och du, om du inte kommer ihåg allt vi skrivit om här eller vill veta ännu mer om dagens händelser så slår du på ÅGW TV. Vi drar igång kl 09 som vanligt. 

Här ser ni hela tablån. 

Ännu en fullspäckad dag alltså! Välkomna!

För att hålla både er och vår by trygg denna vecka kommer vi jobba aktivt med att följa rekommendationerna som gäller lokalt och nationellt. Vi ber också er om hjälp att ta ert personliga ansvar när ni besöker programpunkterna.

Här hittar ni mer information om rådande rekommendationer.