Viltmiddag med Gert Klötzke på Fjällgården

Andreas Lidström från Lapplandsvilt lagar tillsammans med Gert Klötzke och vår köksmästare Daniel Öhlin en fyrarätters viltmiddag. Middagen serveras vid långborden där vi sitter tillsammans och avnjuter middag med vinpaket.
Kafferostarna från Gringo Nordic Roasters, ett nyfiket rosteri i Göteborg, är på plats och bjuder på gott kaffe från olika bryggtekniker efter middagen.
Välkomna upp med bergbanan för en härlig middag med oss!

Pris för meny: 695 kr
Pris för vinpaket: 495 kr
Alkoholfritt dryckespaket finns också att tillgå.

Gert Klötzke hör till våra mest merittyngda kockar.
Gert började tävla i matlagning redan 1986 och blev i rask följd Årets viltkock, Årets kock samt lagledare för det kocklandslag som nu vunnit flera OS- och VMtitlar.  Gert har även Sveriges första professur i gastronomi vid Umeå Universitet och ett stort antal kokböcker bakom sig, inte minst om vilt och hälsa.

Andreas Lidström driver Lapplandsvilt som är ett samiskt företag som förädlar råvaror från fjäll och skog.
Älg, ren, fisk, fågel och bär köps in lokalt, styckas och förädlas i egna lokaler.
Deras ambition är att ta fram rena och naturliga produkter utan onödiga tillsatser.
Innan Andreas med sambon Kajsa startade Lapplandsvilt hann han med flera år som köksmästare på krogar i både Sverige och Norge

Boka platsbar@fjallgarden.se Telefon0647-14500

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
07 Feb 19:30 60st 695 SEK

Presenteras av: