Sprit i mat & mat i sprit med Thomas Sjögren – Supper

Denna kväll bjuder vi in er att avnjuta en färdig komponerad meny med tillhörande dryck gjord av Thomas Sjögren.
Priset för meny är 1295kr/person inklusive dryck.
Vi har endast ett begränsat antal platser för denna middag, så det är extra kul för oss att välkomna dig.

Ni börjar med en fördrink kl 19.00 för att sedan slå er ner till bords, där ni kommer att bli serverade en middag i 6 serveringar med tillhörande dryck.

Viktigt för oss är att få veta om det finns några allergier eller andra avvikelser i ert sällskap i god tid innan via mail.


Fördrink

Melleruds Pilsner på ishinkar

Snacks
Noccellara oliver
Fläsksvålar med harissa
Kallskuret från undersåker

Dryck
Cocktail med vodka, anklever, aprikos & citron

Kräfttartar med jordärtskocka, lime, ingefära & dill

Dryck
Cocktail med Plantation rum, serrano, noccelarna, vermouth & fino sherry

Stekt Pilgrimsmussla med gurka, palsternacka, fänkålspollen & sandefjord

Dryck
Hernö gin, palsternacka, jalapeno, umeshu & jordärtskocksskum

Duva/Ripa med rotselleri, fänkål, trattkantareller, grönkål och tryffelsky

Cassis Flip med hernö
Rött vin

Shotbricka ( 3 dryckbara maträtter )
Oysters & pearl
Hummer hot-shot
Beef Wellington

Dessert
Duck flurry
En dessert med anklever, flamberade plommon, spritad stenfruktssås, & congnac
Avec

Om Supper
Det var här i Åre allt började. Hösten 2008 var det tre vänner som förverkligade sin dröm och startade Supper Åre. En mötesplats för stora och små sällskap där Sydamerikanska smaker och gemenskap står i centrum. Ett öppet kök som skapar ett närmre möte mellan dig och våra kockar. Mitt i lokalen ligger vår bar, som är stor nog för både mat eller några drinkar. Välkomna!

Boka platsare@supper.nu Telefon0647-501 05

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
04 Feb 19:00 Begränsat 1295 SEK

Presenteras av: