Pop-up restaurang, Ludwig Tjörnemo

Under Åre Gastronomy Week gästar Ludwig Tjörnemo, årets Årets Kock, vår pop-up!

Tack vare vår Huvudsponsor Melleruds och vårt samarbete med Årets Kock föreningen är vi stolta att kunna presentera att Årets Kock 2020, Ludwig Tjörnemo, kommer till Åre Gastronomy Week. Här kommer han laga en fantastisk avsmakningsmeny i vår pop-up restaurang mitt på Åre Torg.

Råvarorna som Ludwig har att jobba med kommer från jämtländska producenter och mathantverkare som med omsorg har valts ut av Lena Flaten från Restaurang Flamman i Storlien och dryckespaketet är noga utvalt av Principium Dryck.

Pris: 1250 kronor

Dryckespaket: 750 kronor

Alkoholfritt dryckespaket: 350 kronor

Med rådande omständigheter kring corona kommer platserna till årets pop-up restaurang vara reducerade och variera från kväll till kväll. Denna intresseanmälan sätter er endast i kö till att få en plats.
Er plats är bekräftad först när vi har återkopplat till ert sällskap.

Vi ber er att ha tålamod och förståelse då ändringar kan komma att ske i sista stund. Vi tar restriktionerna på allvar och kommer säkerställa att vårt event känns tryggt och säkert för både arrangörer och gäster.
Vi har valt att genomföra Åre Gastronomy Week för att vi vill uppmärksamma våra restauranger, matkreatörer, producenter och bryggerier. Med det sagt kommer eventet att vara annorlunda i år vilket vi hoppas att ni förstår.

Tack för att ni väljer att vara en del av vår festival. Vi ser fram emot att träffa er, på säkert avstånd.

Klicka in på den här länken för att anmäla ert intresse! 

 

 

 

Ludwig är född 1991 och har jobbat på många stjärnkrogar världen över. Han har tävlat en hel del under åren och 2018 kom Ludwig på tredje plats i Årets Kock. När han var 13 år fick han följa med sin systers man till hans jobb i restaurangköket och där blev det prao och sedermera ett sommarjobb och sen var Ludwig fast för den intensiva pulsen och den fartfyllda vardagen.

” Att jobba med människor som delar samma passion som en själv är ju en ynnest och att hela tiden få utmana sig själv och skapa något unikt. Det är nog den största anledningen varför jag bestämde mig för att bli kock.”

Ludwig har jobbat runt på flera ställen i både Norden och runt om i världen:

Etolie* Stockholm, SwedenOperakällaren*, Stockholm, Sweden

Restaurant AOC** Copenhagen, Danmark

Esperanto* Stockholm, Sweden

Restaurant ”Jonas” Stockholm, Sweden

Fort Royal, Guadeloupe, Caribbean

Per Se***, New york, USA (Stage)

Eleven Madison Park***, New York, USA (Stage)

“Jag är en strukturerad och drivande person med stort lugn i köket. Gillar att hitta råvarans absoluta spets med en stilren och hög elegans i presentationen. Jag älskar kombinera den klassiska matlagningen med de moderna teknikerna.”

 

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
08 Feb 19:00 Begränsat 1250 SEK

Presenteras av: