Pop-Up restaurang, Christian Hellberg Årets Kock 2001

Under Åre Gastronomy Week gästar Årets Kock 2001, Christian Hellberg vår Pop-Up!

Tack vare vår Huvudsponsor Melleruds och vårt samarbete med Årets Kock föreningen är vi stolta att kunna presentera att Årets Kock 2001, Christian Hellberg, kommer till Åre Gastronomy Week.

Där kommer han laga en fantastisk avsmakningsmeny i vår PopUp-restaurang mitt på Åre Torg.

Råvarorna som Christian har att jobba med kommer från en jämtländska producenter & mathantverkare som med omsorg har valts ut av Lena Flaten från Restaurang Flamman i Storlien och dryckespaketet är noga utvalt av Principium Dryck.

Pris: 990 kronor

Dryckespaket: 600 kronor

Alkoholfritt dryckespaket: 300 kronor

Endast 24 personer kommer få delta vid middagen denna kväll, träffa Christian och uppleva hans fantastiska hantverk.

Vi har fått några få platser över till denna fantastiska upplevelse. Vi öppnar upp anmälan igen i ytterligare en vecka.

Anmäl er här!

Om Christian

Christian Hellberg är född den 12 oktober 1972 och är uppvuxen i Fjällbacka. Christian har drivit Griffin’s Steakhouse i egen regi för Stureplansgruppen och julbord på Gamla Riksarkivet under många år tillsammans med Niklas Ekstedt. Han har erfarenhet från hotell i Frankrike via stjärnrestauranger till restauranger med laid back-atmosfär – alltid med höga ambitioner på maten. Utöver Årets Kock har han också varit finalist i Guldfisken.

Alltid med höga ambitioner

Christian drivs av att bli bättre på allt och menar att han har ett otroligt rikt liv genom matlagningen. Han gillar enkel, fräsch mat och jobbar alltid med klassiska smaker i grunden som han sedan twistar till. Christian blir inspirerad av kollegor och resor men framförallt leverantörer.

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
06 Feb 19:00 24st Se text ovan SEK

Presenteras av:

Åre Torg