På Tur med Ludwig Tjörnemo

Melleruds Pilsner presenterar tillsammans med Åreguiderna:
På tur med Ludwig Tjörnemo – Vinnare av Årets Kock  2020, kapten i svenska kocklandslaget och ni såg honom säkert tävla i Kockarnas kamp 2021.

Nu har ni möjligheten att boka en unik matupplevelse. En gastronomisk smakresa i kombination med frisk luft och oslagbara vyer. Med bandvagn tar vi oss tillsammans upp genom skog och djup snö på Förberget.

En bit från målet byter vi till snöskor och pulsar oss fram till vår slutdestination. Uppe på toppen sprakar brasan välkomnande, som gäst får du i gott sällskap njuta av en lunch tillagad över öppen eld. För matlagningen står dessutom en av Sveriges främsta matkreatörer.

Platserna är begränsade så boka nu, för detta blir en garanterat oförglömlig matupplevelse på fjället!

Ludwig Tjörnemo vann Årets Kock 2020.
När han var 13 år fick han följa med sin systers man till hans jobb i restaurangköket och där blev det prao och sedermera ett sommarjobb och sen var Ludwig fast för den intensiva pulsen och den fartfyllda vardagen.

” Att jobba med människor som delar samma passion som en själv är ju en ynnest och att hela tiden få utmana sig själv och skapa något unikt. Det är nog den största anledningen varför jag bestämde mig för att bli kock.”

Mer infoareguiderna.se/are-gastronomy-week/ Boka platsinfo@areguiderna.se Telefon+4664750700

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
07 Apr 12:00 Full Bokad 1150 SEK

Presenteras av: