På Tur med Årets Kock Jessie Sommarström och Åreguiderna

Melleruds Pilsner tillsammans med Åreguiderna presenterar På tur med
Jessie Sommarström – finalist Årets Kock 2020.

Nu har ni möjligheten att boka en unik matupplevelse utomhus. En gastronomisk smakresa i kombination med frisk luft och oslagbara vyer. Med bandhjuling och kälke tar vi oss upp på Förberget, genom skog och djup snö.

En bit från målet byter vi skoter mot snöskor och pulsar oss fram till vår slutdestination. Uppe på toppen sprakar brasan välkomnande och ni som gäster får avnjuta en lunch lagad över öppen eld i gott sällskap, med en av Sveriges bästa kockar.

 

Jessie Sommarström

 

Jessie Sommarström är kreativ ledare på Urban Deli. Jessie har varit i semifinal i Årets Kock tidigare. Hon är skolad i det svensk/franska köket och har jobbat på allt ifrån liten skärgårdskrog till stora brasserier och även stjärnkrog.

“Jag gillar att utveckla mig själv och sätter mig ofta i situationer utanför min comfort zone. Det som är absolut viktigast för mig nu är utveckla mig inom hållbar gastronomi.”

 

För att hålla både er och vår by trygg denna vecka kommer vi jobba aktivt med att följa rekommendationerna som gäller lokalt och nationellt. Vi ber också er om hjälp att ta ert personliga ansvar när ni besöker denna programpunkt.

Här hittar ni mer information om rådande rekommendationer.

Boka platsInfo@areguiderna.se Telefon064 750 700

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
15 Apr 11:00 8st 1295 SEK

Presenteras av: