På Topp – Middag med Ludwig Tjörnemo i Skiers Hütte

I samarbete med Melleruds Pilsner och Åreguiderna har vi nöjet att presentera Åre Gastronomy Weeks mest exklusiva middagsupplevelse.

Det lokal äventyrsföretaget Åreguiderna möter upp er i Björnen med sin Traxter (bandhjuling). Sedan följer en spännande tur upp på fjället. När ni närmar er målet, Skiers Hütte möts ni av en sprakade brasa och vi tar en fördrink utomhus med Åreskutans topp som vy.

Väl inne i Hütte hälsar kvällens kock Ludwig Tjörnemo er välkomna.
Middagen är en 7-rätters avsmakningsmeny med dryckespaket som ni aldrig trodde att ni skulle få äta i en stuga mitt ute på fjället.

Antalet platser är begränsat, så boka nu!

     

 

Ludwig Tjörnemo är född 1991 och har jobbat på många stjärnkrogar världen över. Han har tävlat en hel del under åren och 2018 kom Ludwig på tredje plats i Årets Kock. När han var 13 år fick han följa med sin systers man till hans jobb i restaurangköket och där blev det prao och sedermera ett sommarjobb och sen var Ludwig fast för den intensiva pulsen och den fartfyllda vardagen.

” Att jobba med människor som delar samma passion som en själv är ju en ynnest och att hela tiden få utmana sig själv och skapa något unikt. Det är nog den största anledningen varför jag bestämde mig för att bli kock.”

Mer infoareguiderna.se/are-gastronomy-week/ Boka platsinfo@areguiderna.se Telefon+46647750700

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
08 Apr 19:00 Fullbokat 2200 SEK

Presenteras av: