På Topp – Middag med Jessie Sommarström i Skiers Hütte
I samarbete med Melleruds Pilsner och Åreguiderna har vi nöjet att presentera Åre Gastronomy Weeks mest exklusiva middagsupplevelse.
Det lokala äventyrsföretaget Åreguiderna möter upp er i Björnen med sin Traxter (bandhjuling). Sedan följer en spännande tur upp på fjället. När ni närmar er målet, Skiers Hütte möts ni av en sprakade brasa och vi tar en fördrink utomhus med Åreskutans topp som vy.
Väl inne i Hütte hälsar kvällens kock Jessie Sommarström er välkomna.
Middagen är en 7-rätters avsmakningsmeny med dryckespaket som ni aldrig trodde att ni skulle få äta i en stuga mitt ute på fjället.
Antalet platser är begränsat, så boka nu!
Jessie Sommarström var finalist i Årets Kock 2020 & Silvermedaljör i Sveriges Mästerkock 2021 hon är kreativ ledare på Urban Deli. Hon är skolad i det svensk/franska köket och har jobbat på allt ifrån liten skärgårdskrog till stora brasserier och även stjärnkrog.
“Jag gillar att utveckla mig själv och sätter mig ofta i situationer utanför min comfort zone.
Det som är absolut viktigast för mig nu är utveckla mig inom hållbar gastronomi”.
Mer infoareguiderna.se/are-gastronomy-week/ Boka platsinfo@areguiderna.se Telefon+46647750700