Mat för en hållbar framtid.

Trägårn är resultatet av flera personers gemensamma vilja att förändra och tänka annorlunda. Restaurangen drivs av Victor och Joe som bland annat har ett förflutet på Restaurang Fäviken, Gastrologik och Oaxen.

Visionen från start var tydlig: Trägårn ska vara en Zero Waste restaurang som endast arbetar med lokala råvaror. Under förarbetet och uppstarten av verksamheten blev det tydligt hur många utmaningar det finns på vägen för att nå den visionen. En hållbar mejeriproduktion, odling av sädesslag, närodlade grönsaker och ett lokalt slakteri är en del av de hinder som de fortfarande jobbar för att överkomma.

Det är helt enkelt deras försök att på riktigt och för framtiden skapa en hållbar restaurang.

För att på bästa sätt kunna anpassa sig efter säsongerna och vara noggranna med råvarornas ursprung har Restaurang Trägårn valt att låta menyn anta en fast form. Med det menar de inte fast i den mening att den alltid är samma, den kan nämligen variera från bord till bord, utan fast i den mening att den är uppbyggd på samma sätt för varje sällskap. Beroende på säsong kan antalet tallrikar som kommer till bordet variera, men att ni blir mätta kan de lova!

Ömsomt kommer till bordet på gemensamma fat, ömsomt på din alldeles egna tallrik. Ett levande och inte allt för främmande sätt att äta på, eller hur? Det fria upplägget skapar de absolut bästa förutsättningarna att på riktigt servera vad rådande säsong har att erbjuda.

Besök Restaurang Trägårn och upplev framtidens sätt att äta!

 

Mer inforestaurangtragarn.se/#meny Boka platsinfo@restaurangtragarn.se Telefon+46 766711513

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
06 Apr 15:00 Obegränsat Mer info kommer SEK

Presenteras av: