Italienska smaker på Restaurang Ripazzo by Åre Bageri

Restaurang Ripazzo by @årebageri kommer under Gastronomy Week att lyfta fram syditalienska maträtter från Neapel.

På plats finns kökschef Marcin och souschef Andrea från Milano, samt kocken Laura från Veneto. Lauras familj har förmånen att äga en stor vinodling i hembyn vars viner nu Åre bageri fått möjligheten att köpa in till restaurangen. Passa på att testa deras Valpolicella, Ripasso & Amarone!

Boka bord på fredag den 8 april eller lördagen den 9:e för att uppleva Italien, i Åre.

De erbjuder bland annat:

Deras handgjorda färskpasta, risotto serverad från deras stora Parmigiano-Reggiano osthjul, Napolitansk pizza, färska grissini och egentillverkade färska gelato- Åreglass, gelato när den är som allra bäst!

 

Du kan även köpa med dig en godbitar från deras presentshop!

 

Benvenuto!

Mer infoarebageri.se Boka platsinfo@arebageri.se Telefon +46647-523 20

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
08 Apr 18:00 Begränsat Välj från menyn SEK
09 Apr 18:00 Begränsat Välj från menyn SEK

Presenteras av: