Digital Cook-Along med Årets Kock Louise Johansson

Melleruds Pilsner presenterar Cook-along direkt från matstudion i Åre.
Här ges ni möjligheten att laga en trerätters middag tillsammans med
Louise Johansson – finalist Årets Kock 2019.

Detta är en unik matlagningsupplevelse, där Ni tillsammans med Louise via ett digitalt forum lagar mat tillsammans. Deltagare från Åretrakten kommer att få en råvarukorg med alla tillbehör hemlevererad till er under eftermiddagen, medan ni laddar upp i stugan för en fantastiskt spännande kväll med stjärnkocken och trevligt umgänge i gastronomins tecken.

Meny Louise 17 april.jpg

Anmäl er interesse för Louises Cook-along här!
Platserna är få så det är först till kvarn, och en bekräftelse av platserna kommer att svaras därefter.

För alla er runtom i Sverige som vill vara med klicka här för att komma åt inköpslistan samt instruktionerna. Råvarorna kan anpassas på inköpslistan efter det som finns lokalt där ni bor och en länk till Louises Cook-along kommer att vara tillgänglig här på lördag 17 april.

Louise Johansson stod i final i Årets Kock 2019 och jobbar idag med sitt eget företag Taste by Louise. Louise är kock, stylist och kokboksförfattare. 2011 vann Louise Sveriges Mästerkock.

För att hålla både er och vår by trygg denna vecka kommer vi jobba aktivt med att följa rekommendationerna som gäller lokalt och nationellt. Vi ber också er om hjälp att ta ert personliga ansvar när ni besöker denna programpunkt.

Här hittar ni mer information om rådande rekommendationer.

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
17 Apr 18:00 16st 495 SEK

Presenteras av: