Chef’s Dinner på Boqueria

Boqueria och Estrella Damm bjuder in till en helkväll; tänk dig en helt unik gastronomisk upplevelse, med Sveriges bästa kockar som lagar två rätter var.

Laguppställningen är imponerande och kockarna tillagar tillsammans en avsmakningsmeny där alla står för två rätter var.

I köket hittar vi Jonas Lagerström – finalist i Årets Kock 2019, som till vardags  driver den uppmärksammade stockholmskrogen Etoile, Andreas Brettmark – prisbelönt kock som tidigare verkat vid hyllade Somm Restaurant & Winebar, den flerfaldigt prisvinnande Christopher Lai från restaurang från restaurangen &Vin i Karlshamn och Astensmåla Mat och Vingård och Daniel Höglander från Michelin-krogen Aloë.
I köket kommer även Håkan Thor, köksmästare på Edsbacka Krog under glansdagarna med två stjärnor i Guide Michelin att finnas samt populära stockholmsrestaurangen Bardots kökschef James Orring och Boquerias egen kulinariske ledare Fredrik Larsson, som tidigare bl.a. varit kapten i Svenska Kocklandslaget.

För efterrätterna står Laurent Tassel, en av Sveriges främsta och mest välkända konditorer med erfarenhet från stjärnkrogar i Paris och Stockholm och fem år i svenska kocklandslaget på cv:t.
Dessutom kommer Daniel Matthias från Grädda Åre, som tidigare vunnit Svenska Glassmästerskapen, rulla in sin glassvagn i restaurangen och bjuda på sin prisbelönta glass.

Menyn består av 16 olika serveringar med en pris om 1495 kr. Till det finns även ett exklusivt vinpaket som tillval.

Mer infoboqueriaare.se/site

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
08 Feb 17:00 Begränsat antal 1495 SEK