Bryggeriet som går sin egna väg!

Ideén om att starta bryggeri kom de småländska vännerna på under en grillfest. Sedan dess har det hänt mycket men grundarna av Åre bryggcompagni har alltid varit sanna till sig själva och påverkats inte av trender eller liknande. Bryggeriet hanterar många olika stilar, är nyfikna och expreminterar sig fram: traditionella stilar på ett modernt sätt kan man beskriva filosofin. Bryggarna utgår alltid från sig själva när det gäller smak: öl som man gillar att dricka, som man gärna vill ha en till av! Slutresultatet blir finstämda och komplexa smaker att njuta av.

Och bra smaksinne har dom! Det märks att det finns en stor erfarenhet av smak i teamet, bakgrund av både kock, sommelier och flera års bryggande ger resultat. Kom förbi på Tisdag och träffa Åre bryggcompagni och prova själv!

Anders hälsar att han kommer ta med sig bland annat: Fjällen – en torr och krispig pale ale, Dueling Banjos – en nötig Saison gjord på bovete och Rhubarb & Lemon Gose – en wild ale. Alla väldigt goda att kombinera till maten eller på egen hand!

 

 

Mer infoarebryggcompagni.se/valkommen/

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
05 Apr 12:00 Obegränsat Mer info kommer SEK

Presenteras av: