Capo gästas av Årets Kock Jessie Sommarström

I år kör vi gästspel med Melleruds Pilsner och Årets Kock istället för den traditionsenliga pop-up restaurangen.

”Årets Tema – vildplockat från skog, hav och fjäll”

Råvarorna som ligger till grund för kockarnas gästmenyer är hämtade från traktens skogar, fjäll och vattendrag. En varukorg av renaste slag, handplockad från jämtländska odlare, bönder och mathantverkare. Årets tema som sätter tonen är vildplockat från skog, hav och fjäll. Det innebär att nyttja och skapa, utifrån det som finns naturligt runt omkring i Jämtland, det som växer i säsong som är grundstommen för lokal, hållbar gastronomi. Måltiderna kombineras med pilsner från Melleruds ekologiska produktserie och det erbjuds även en del pilsnernyheter – både med och utan alkohol – allt för den optimala smakupplevelsen.

På onsdagen kommer Jessie Sommarström, som var finalist i Årets Kock 2020, gästa Restaurang Capo.

 

Restaurang Capo 

Vi serverar husmanskost och svenska klassiker med franska inslag, maten matchas perfekt av en gedigen vinlista. Restaurang Capo ligger i en oslagbart klassisk miljö med den över hundraåriga matsalen där historiken sitter i väggarna.

 

Jessie Sommarström

 

 

Jessie Sommarström är kreativ ledare på Urban Deli. Jessie har varit i semifinal i Årets Kock tidigare. Hon är skolad i det svensk/franska köket och har jobbat på allt ifrån liten skärgårdskrog till stora brasserier och även stjärnkrog.
“Jag gillar att utveckla mig själv och sätter mig ofta i situationer utanför min comfort zone.
Det som är absolut viktigast för mig nu är utveckla mig inom hållbar gastronomi.”

 

 

För att hålla både er och vår by trygg denna vecka kommer vi jobba aktivt med att följa rekommendationerna som gäller lokalt och nationellt. Vi ber också er om hjälp att ta ert personliga ansvar när ni besöker denna programpunkt.

Här hittar ni mer information om rådande rekommendationer.

Mer infoaregarden.com/restauranger-barer/restaurang-capo/ Boka platsrestaurant@aregarden.com Telefon0647-17800

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
14 Apr 17:30 Begränsat antal 1295 ink dryckespaket SEK

Presenteras av: