Åre Bränneriet & Mixed by Bella gästar torget

Drinkar som är en fröjd för både gom och öga

Åre Bränneriet tillverkar ekologisk gin i små serier, smaksatt med naturliga råvaror från fjällen och skogarna, destillerad på ofiltrerat fjällvatten från Vålådalen. Målsättningen är att skapa smakrik, elegant gin som för tankarna till den skandinaviska vildmarken — och som samtidigt är stadigt förankrad i klassisk gintradition.

Bakom Mixed by Bella står Bella Porcile som är nu tillbaka i byn efter några år i Stockholms restaurangvärld och syns bland annat i baren på Fjällpuben och på Åre Natur Studios där hon tar fram recept och blandar drinkar som är en fröjd för både gom och öga.

Bellas passion för drinkar, natur och uteliv gör henne till en perfekt ambassadör för Åre Bränneri. Bella är expert på att skapa drinkar som framhäver karaktären hos Åre Bränneris olika ginsorter, dessutom gör hon det på ett vackert, smakfullt och ofta lite oväntat sätt. På Torsdag kommer Bella skapar en smakrika blåbärsdrink & grandrink med Åre bränneri gin.
Detta vill man inte missa.

För att hålla både er och vår by trygg denna vecka kommer vi jobba aktivt med att följa rekommendationerna som gäller lokalt och nationellt. Vi ber också er om hjälp att ta ert personliga ansvar när ni besöker denna programpunkt.

Här hittar ni mer information om rådande rekommendationer.

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
15 Apr 12:00 Begränsat antal Varierande SEK

Presenteras av: