Alla Tiders Paradrätter med Årets Kock 2020 Ludwig Tjörnemo

Melleruds Pilsner presenterar Ludwig Tjörnemo, vinnare av Årets Kock 2020, som tolkar fem historiska paradrätter i modern tappning.

Ta möjligheten, anmäl ert intresse för att kunna få hemleverans av en tapasbricka med fem mindre rätter att avnjuta som en härlig start på en fantastisk kväll, där mottagaren färdigställer det allra sista i sitt eget kök. Vinnaren själv levererar maten, ackompanjerat sin egen producerade Paradpilsner alkoholfri, hem till just Er stuga.


Meny

Biff Rydberg
Bifftartar med pilsnerkokt lök och bakad äggkräm, gelé på kalv, lagerblad och pilsner. 

Toast Skagen
Smörstekt tunnbröd med vilda råräkor, kräm på pepparrot toppat med isad lök. 

Flygande Jacob
Kycklingrullad med bacon, chili och vilda örter. Toppad med bananchips och hasselnötter. 

Tacos
Krispig wonton med bakat högrev, picklad lök och havtorn.

Årets Kock vinnarrätt 2020
Kaninterrin med fermenterad svampkräm och picklad majrova.

 

Intresseanmälan görs på varsin dag nedan, platserna är få så det är först till kvarn, och en bekräftelse av platserna kommer att svaras därefter.
OBS. sista chansen att skicka in en intresseanmälan sker kl.12 på samma dag!

Anmäl ditt intresse för Luddes Alla Tiders Paradrätter på onsdag , 14 april här.
Anmäl ditt intresse för Alla Tiders Paradrätter på fredag , 16 april här.

Årets Kock 2020 Ludwig Tjörnemo gjort fem nedslag i den svenska husmanskosten, från begynnelsen av Melleruds Pilsners historia 1904 då bryggeriet öppnades upp för första gången till dags dato. Det bjuds på nytolkningar av favoriter såsom Biff Rydberg, Toast Skagen, Flygande Jacob och Tacos för att slutligen avrunda med en framtida klassiker – tävlingsrätten Ludwig vann Årets Kock med 2020, färserad kanin med grönpeppar, citrontimjan, toppad med fermenterad svampkräm. För den som är sugen på att själv ge sig på att tillaga dessa paradrätter hemma i sitt eget kök, kommer Melleruds att dela recepten på sina sociala medier samt hemsida.

För att hålla både er och vår by trygg denna vecka kommer vi jobba aktivt med att följa rekommendationerna som gäller lokalt och nationellt. Vi ber också er om hjälp att ta ert personliga ansvar när ni besöker denna programpunkt.

Här hittar ni mer information om rådande rekommendationer.

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
14 Apr 16:00 10st 495 SEK
16 Apr 16:00 10st 495 SEK

Presenteras av: