Välkommen till Åre Gastronomy Branschdag 2020

Framtidens trender & smaker

3 februari 2020, kl 10.00 – 15.00 på Åregården

10.00 – Martin Moses vinnare av Årets kock 2019
Martin har arbetat på Michelinkrogar i mer än tio år, hans signum är höga smaker med få ingredienser där varje råvara får möjlighet att framträda i både smak och struktur.

10.20 – Vilt på menyn?
Paneldiskussion med Fredrik Larsson & Lena Flaten om möjligheter & svårigheter att jobba med viltkött & småskaliga leverantörer på restaurangen.

11.00 – Det alkoholfria Alternativet med Anna Ottosson
I takt med att den yngre generationen dricker mindre alkohol måste erbjudandet på krogen utvecklas och förnyas.

12.00 – Mingel lunch med alla Årets kock vinnare

13.00 – Råvaran med Stefan Eriksson
Restauratör, sommelier, författare och entreprenör, vår eminente moderator för dagen har många strängar på sin lyra. Med sin passion för branschen hjälper han oss att djupdyka ner i dagens aktuella ämnen och frågeställningar.

14.00-15.00 – Drinkar & Cocktails
Vi avslutar dagen med att smaka oss igenom de senaste trenderna med Åre Gastronomys egen Bar-Tomte Emil Åreng, bartendrarna Karl & Alex från Mister French, Linus & Joakim från Lobbybaren på Åregården och Samuel från Werséns.

Branschdagen kostar 200kr/person (inklusive lunch).
Medverkande företag i Åre Gastronomy har 4 fria platser till Branschdagen.

I samarbete med: Melleruds – Svensk Cater – Skistar – Årets Kock föreningen – Åregården

Välkommen till en inspirerande och underhållande dag!

Anmäl er till Branschdagen här!