Är ni redo för detta?

Vi har en riktigt god nyhet att dela med oss av!

Strax efter nyår var Melleruds bryggmästare Richard Bengtsson på besök i Åre. Närmare bestämt hälsade han på hos Daniel & Anders på Åre Bryggcompagni.
De slog då sina kloka huvuden ihop och har tillsammans skapat en collab öl för Åre Gastronomy Week!

Ölet är utvecklat med maten i fokus och karaktäriseras av en fin maltighet som balanseras med en fin beska och en härlig arom från torrhumlingen. Ölet är jäst med en norsk gårdsjäst bryggd som bidrar med fruktiga estrar såsom apelsin och citrus. Råvarorna är 100% EKO-malt & EKO-humle.

Samarbetet har förutom en fantastisk öl lett till att Melleruds hjälpt Åre Bryggcompagni att bli EKO-certifierade, vilket är relativt ovanligt bland Sveriges mikrobryggerier.

Ölen kommer finnas på alla medverkande restauranger i Åre under veckan, så passa på att testa den!

Ni kan även smaka den i vår Pop-Up restaurang på Åre Torg, antingen i samband med Årets Kock middagarna eller under dagarna då vi serverar luncher i restaurangen.

Skål!
Vi ses på Åre Gastronomy week!