Sponsorer

Utan hjälp från alla medverkande företag i Åre, ideella krafter och samarbeten med sponsorer hade det varit svårt, för att inte säga omöjligt, att genomföra
Åre Gastronomy Week.

skistar

Skistar är nordens absolut största leverantör av skidupplevelser. På skistar.com kan du boka boende, liftkort, hyra skidor och fixa allt för en fantastisk skidsemester här i Åre, Hemsedal, Sälen, Trysil eller varför inte Hammarbybacken i Stockholm.
Mer om Skistar på skistar.com


Svensk Cater är en fullsortimentsgrossist för uteätarmarknaden i Sverige. Vi finns på 20 orter i Sverige, och tack vare vår geografiska spridning är vi alltid nära både kunder och marknader. På varje ort finns ett noga utvalt utbud av produkter på lager. Under Här finns vi hittar du alla lokala lager.

Ett starkt, lokalt engagemang är vårt signum. Vi kombinerar den internationella marknadens starkaste varumärken med varor från lokala producenter och förbättrar ständigt vårt sortiment. Vi ska för våra kunder vara en flexibel, lokal partner som ger service, mervärden och omtanke.
Svensk Cater

are_destination_logo mini

På are360.com hittar du det mesta som har med att resa, äta, bo och att göra i Åre. En samlingsplats för allt du behöver veta om Åre: hur du tar dig till Åre, vilka alternativ för boende du har att välja på, rekommendationer för ortens restauranger, caféer och barer, tips på olika aktiviteter både för sommar och vinter, och självklart kan du se vad för olika evenemang som står på schemat. Med andra ord: Åre året runt.
Mer om Åre Destination på are360.com