Kontakt

267688_10150208404106455_2846843_n

Bri Stundon

Bri flyttade till Sverige cirka 13 år tillbaka från BC, Kanada. Hon har arbetat inom restaurang och serviceindustrin i 20 år, och hennes bakgrund inkluderar Feast of Fields och The Great Canadian Beer Festival på Vancouver Island. British Columbia är stolt över sitt field to table, boat to table och hållbara sätt att leva. Detta har bidragit till att främja passionen för bra produkter och matlagning.

Bri har nära band till restaurang och serviceindustrin här och har arbetat som kock på Dahlbom på torget och på Ölbaren samt nu senast varit kökschef på b’s.

+46 (0)73 251 50 14,
bri@aregastronomy.se

Erik

Erik Sundsten

Utbildad sommelier vid Grythytte Akademi, stort kontaktnät i Sveriges mat och dryckesbransch.
Studerat Event & mötesproducent i Åre, och arbetat med många event i Åre.

Egenföretagare inom mat och dryckesupplevelser, samt restaurangchef på en av Åres restauranger.

+46 (0)76 108 83 20,
erik@aregastronomy.se

Calle

Calle Hedman

Bakgrund som projektledare och har jobbat med sponsring & utvecklingsfrågor samt projektlett många stora och små evenemang. De senaste fyra åren även som marknad och sponsoransvarig på World Cup Åre. Numera anställd av Peak Innovation för att driva evenemangsutveckling regionen.

+46 (0)73 815 01 13,
calle@aregastronomy.se