PopUp-restaurang David Lundqvist, Årets Kock 2018

Välkomna till årets Åre Gastronomy Pop-Up restaurang!

Genom samarbetet mellan Melleruds och Årets Kock är vi stolta att kunna presentera tre vinnare av Årets Kock som under kvällerna kommer att laga middagar gjorda på råvaror från en jämtländska varukorg. Råvarorna har valts ut av Lena Flaten.

Denna kvällen bjuder David Lundqvist, vinnare av Årets Kock 2018, på sin avsmakningsmeny gjord på utvalda lokala råvaror.

Pris: 895 kronor
Dryckespaket: 590 kronor
Alkoholfritt dryckespaket: 300 kronor

Endast 24 personer kommer få delta vid middagen denna kväll och träffa David och uppleva hans fantastiska hantverk.
Bokning (max 4 personer) sker via mail till info@aregastronomy.se
Bokning är bekräftad först när ni fått svar tillbaka från oss.

Om David:

David Lundqvist är född år 1985 i Långelanda, Orust. David har erfarenhet från restauranger som Grand Hotel Saltsjöbaden, Gute Köttrestaurang & Grillbistro, Operakällaren och Restaurang Jonas i Stockholm samt Hos Pelle, Fiskekrogen och  Restaurang Fond i Göteborg. Han började redan som 13-åring att arbeta på Slussens Pensionat på Orust, där blev han kvar i hela tio år, var av de sista som kökschef.

Redan som ung bestämde sig David för att kockyrket var hans framtid, och sen dess har han jobbat fokuserat för att nå så långt han bara kan. Inställningen är att hela tiden utvecklas och att laga riktigt god #hållkäftenmat


Foto: Gustaf Månsson

Boka platsinfo@aregastronomy.se

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
17 Mar 19:00 24st 895 SEK

Presenteras av: