Dessert & vin i symbios – PopUp-restaurangen

PopUp-restaurangen gästas av den franska Konditorn Laurent från Åre Chokladfabrik och Christopher Smeds. Temat för dagen är dessert och vin i symbios!

Christopher Smeds har tagit fram ett axplock av viner som gifter sej med smakerna av Laurents desserter!

Christopher Smeds Bjerlo har under flera år arbetat längst gastronomins kedja i Jämtland/Härjedalen. Från att plocka morötter och kärna smör till restaurangernas kök till att själv servera gästerna samma produkt i matsalen.

Christopher är idag en del av Oviken Ost. Med ett hjärta som klappar för det fina hantverket och en otörstlig passion för vin uppstod samarbetet med BRASRI Vin som levererar dryck från franska hantverksproducenter, med särskild förkärlek till bubblor!
Desserter
Creme brulée / kantarell
Fårost / hjortron/ havtorn
Tarte chocolat noir
Petite choux / rabarber / hallon
Vitchoklad cheesecake / blåbär 

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
19 Mar 12:00 Begränsat Mer info kommer SEK

Presenteras av:

Åre Chokladfabrik