Branschdag – Åregården

18 mars 12.00 – 17.00 Åregården

M E D KO M P E T E N S F Ö R F RA M T I D E N;
– VA D B E H Ö V S F Ö R AT T M ÖTA F RA M T I D E N S
R E S TA U RA N G U P P L E V E L S E O C H G Ä S T ?!

Välkommen till en inspirerande dag:

 

 • Girls on Fire
  Brinnande tjejer med fokus på hållbarhet, gemenskap & grymma smaker skapar en mingel-lunch med en ”no waste” attityd.
  Mingel-lunchen öppnar kl 12.00 på Åregården

 • Emil Åreng
  Brand Ambassador för Hernö Gin och framförallt Bräckebo med framtidstro kommer till Åre för att prata om sin barndom via sina cocktails. Från Jämtlands Chicago till Grand Hotel. En jävla resa helt enkelt!

 • Fagn
  Låt dig inspireras av Fagns grundare Jonas Andre Nåvik som berättar om deras väg till Michelin stjärna. Fagn lägger även stor vikt vid att arbeta hållbart för en bättre framtid och anser att restaurangbranschen har en stor roll inom ämnet och många gånger är de som går i bräschen.

 • Trendspotting 2019
  Lennart Wallander, VD på Food & friends tar oss med på en trendspaning in i framtiden. ”Den avskalade förpackningen, den okomplicerade servicen, den frånkopplade stunden – vad kräver vår hälsa och vår planet för att hålla i det långa loppet?”

 • Jämtland Calling
  Är på plats och berättar om ett nytt sätt att locka rätt kompetens till vår region

 • David Lundqvist
  – Vinnare av Årets kock 2018. Redan som ung bestämde sig David för att kockyrket var hans framtid och sen dess har han jobbat fokuserat för att nå så långt han bara kan. Inställningen är att hela tiden utvecklas och att laga riktigt god #hållkäftenmat. Kom och lyssna på hans vinnande koncept…

 • Bianca Brandon-Cox
  Vill du lära dig att skapa attraktivt och relevant material för sociala medier? Hur ska man tänka kring bild, film, text och annonsering? Hur kommer man igång och hur förvaltar man sina konton och sidor? Lyssna på Bianca Brandon-Cox, matfotograf, filmare och Content Manager som delar massor av konkreta exempel som kommer att ta ditt företags kommunikation på sociala medier till en helt ny nivå.

 • Jens Dolk
  Restauratör, sommelier, författare och entreprenör, vår eminente moderator för dagen har många stränger på sin lyra. Med sin passion för branschen hjälper han oss djupdyka ner i dagens aktuella ämnen och frågeställningar.

Anmäl dig och ditt sällskap på länken nedan

Mer infoaregastronomy.se/branschdag-anmalan

Tillfällen

Datum Tid Platser Kostnad
18 Mar 12:00 Begränsat Mer info kommer SEK

Presenteras av: