Arenor

I Åre finns det flera olika ställen där ni kan uppleva mat och dryck. Vi har samlat några av dem under rubriken Arenor. Här finner ni information om restaurangerna, hotellen, torget och skidsystemet som ingår i Åre Gastronomy Week.

Restaurang
Här finner ni mer information om de olika restaurangerna som deltar i veckans programutbud. Det kommer bjudas på gästspel, speciella Gastronomy Week menyer, winemakers dinners, beermakers dinners, musikunderhållning, dryckesprovningar och mycket mer. Det är bara restaurangernas egen fantasi som sätter gränsen för vad som kan ske hos dem under Gastronomy Week.

Hotell
Det är inte bara Åres restauranger som deltar i Gastronomy Week. På många av hotellen kommer ni att märka att Gastronomy Week pågår och flera har fantastiska restauranger kopplade till själva hotellet. Så glöm inte att kolla efter hotellens specialerbjudanden på boende för veckan!

Torget
Åres hjärta, torget! Här kommer det att hållas flera programpunkter under Åre Gastronomy Week. Det kommer även finnas en informationsmonter där du kan finna information alla Gastronomy Weeks programpunkter.

Skidsystemet
De flesta som reser till Åre, gör det för att uppleva Skandinaviens bästa skidåkning! Under Gastronomy Week kan du kombinera skidåkning i världsklass, med matupplevelser i lika hög klass. Flera av Åre Gastronomy Weeks mest spännande programpunkter sker i själva skidsystemet. Självklart måste ni även stanna till vid någon av alla de fantastiska  backrestaurangerna som också kommer att bjuda på det där lilla extra denna vecka.

Runt om Åre
Alla programpunkter sker inte i själva Åre. Här finner ni mer information om alla andra aktörer som medverkar i Åre Gastronomy Week. Det kan handla om Mathantverkare runt om Åre, Guidade turer till platser utanför Åre eller producenter som deltar med programpunkter.